Top 10 Filme in 2021

Daca vrei sa stii si ce alte pelicule te mai asteapta, ti-am pregatit o lista cu filme bune si recente care merita vazute in 2021.

Momentan, din cauza reglementarilor aflate in vigoare, toate cinematografele din tara sunt inchise pentru a limita raspandirea virusului Covid-19. Dar unele ditre ele le puteti viziona pe anumite platforme online gen: Netflix , HBO GO , Disney + , etc.

1.Zack Snyder’s Justice League

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.

2.Mortal Kombat 

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) și Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

3.Boss Level 

Roy (Frank Grillo – The Purge: Anarchy, The Purge: Election Day, The Grey, Billions), un ofițer din forțele speciale, acum retras din activitate, se trezește prins într-un soft care îl duce într-o buclă temporală unde, la finalul aceleiași zi, e mereu ucis. Odată ce înțelege acest lucru, Roy începe un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din acea zi, chiar dacă asta înseamnă explozii, urmăriri, căderi spectaculoase, lupte cu inamici neașteptați, și, evident, să moară din nou și din nou.

4.HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD

Cel mai letal cuplu ciudat din lume – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întorc într-o altă misiune care pune viața în pericol. Încă fără licență și sub control, Bryce este forțat să acționeze de soția și mai volatilă a lui Darius, infama artistă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). În timp ce Bryce este condus de cei doi cei mai periculoși protejați ai săi, trio-ul intră peste cap într-un complot global și, în curând, descoperă că sunt toți cei care stau între Europa și un nebun răzbunător și puternic (Antonio Banderas). Morgan Freeman se alătură distracției și haosului mortal, așa că … va trebui să vedeți.

5.Free Guy

Ryan Reynolds interpretează rolul unui funcționar bancar, care descoperă că este de fapt un personaj secundar dintr-un joc video, și decide să devină eroul propriei povești… una pe care o rescrie el însuși. Acum, într-o lume fără limite, el este hotărât să devină acela care își salvează lumea în stilul lui… înainte de a fi prea târziu.

6.SPACE JAM A NEW LEGACY

Space Jam: A New Legacy (cunoscut și sub numele de Space Jam 2: A New Legacy) este un viitor film american de comedie de acțiune live / animație regizat de Malcolm D. Lee, dintr-un scenariu de Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler, și Terence Nance. Servind ca o continuare a Space Jam (1996), va marca primul film lansat teatral care va prezenta personajele Looney Tunes de la Looney Tunes: Back in Action (2003) și, ca și filmele hibride anterioare, va fi o combinație de acțiune live, animație 2D tradițională desenată manual și efecte CGI 3D. Filmul îl are în rolurile principale pe baschetbalistul LeBron James (care acționează și ca producător) ca o versiune fictivă a lui, alături de Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green și Cedric Joe, în rolurile de acțiune live. De asemenea, are numeroase personaje Looney Tunes, cum ar fi Bugs Bunny, Sylvester și Foghorn Leghorn (toate sunt exprimate de Jeff Bergman), precum și Daffy Duck și Marvin the Martian (ambele exprimate de Eric Bauza), Lola Bunny (exprimată de Zendaya) și alții. Discuțiile pentru un succesor al Space Jam au început după lansarea primului film pe care Joe Pytka l-ar fi revenit în regie și Spike Brandt și Tony Cervone s-au angajat ca supraveghetori de animație, dar în cele din urmă au căzut din cauza refuzului lui Michael Jordan de a reveni. Au fost discutate și câteva posibile spin-off-uri, concentrându-se asupra altor sportivi, printre care Jeff Gordon, Tiger Woods și Tony Hawk, dar niciodată nu s-au realizat. O continuare a lui LeBron James a fost anunțată oficial în 2014 și, după mai mulți ani de dispariție, filmările au început sub Nance în iunie 2019 în jurul Los Angeles-ului. După câteva săptămâni de filmare, Nance a părăsit proiectul și Lee a fost angajat să-l înlocuiască în iulie 2019. Producția a fost finalizată în septembrie 2019.

7.FAST AND FURIOUS 9

Furios și iute este fără îndoială una dintre cele mai iubite, dar și profitabile francize din toate timpurile. Însă, aventurile familiei Fast and Furious vor ajunge la final, după ce Universal a anunțat că celebra franciză se va încheie cu două ultime capitole, confirmă cei de la Variety. Momentan, titlurile filmelor sunt F10 și F11.

Justin Lin, cel care a regizat cele mai multe dintre filmele Furios si Iute (al treilea, patrulea, cincilea si nouălea capitol) se va ocupa și de regia ultimelor două filme. Dar, asta nu înseamnă neapărat că universul cinematic Furios și Iute se încheie aici. Chiar dacă aventurile familiei Furious și Iute se vor încheia, urmează alte filme spin-off ce se vor concentra pe noi personaje introduse în franciză, aflate deja în proiect.

Fanii deja au avut parte sa vadă primul spin-off, în 2019, odată cu lansarea lui Hobbs&Shaw, cu Dwayne Johnson și Jason Statham, ce a strâns încasări globale de 759 de milioane de dolari.

Cel mai recent film din serie, Fast and Furious 9, urma să fie lansat în 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus a fost mutat pentru primăvara lui 2021, în aprilie. Astfel, fanii vor avea ocazia să revadă îndrăgiții actori precum Vin Diesel, Michelle RodriguezJordana BrewsterCharlize Theron, dar si Sung Kang, extrem de popular după apariția din Fast and Furious: Tokyo Drift.  De asemenea, John Cena își face debutul în acest film, în rolul fratelui personajului jucat de Vin Diesel.

Seria originala Furios și Iute a strâns aproape 6 miliarde de dolari încăsari la nivel global, devenind a zecea cea mai profitabilă franciză cinematografică din istorie.

Fanii se vor reîntâlni la cinema cu  eroii lor preferati pe 4 aprilie 2021, odată cu lansarea lui Fast and Furious 9.

8.JUNGLE CRUISE

Dr. Lily Houghton solicită ajutorul skipper-ului Frank Wolff, care să o ducă pe Amazon în barca sa zdrobită. Împreună, ei caută un copac antic care deține puterea de a se vindeca – o descoperire care va schimba viitorul medicinei.

9.COSMIC SIN

„Păcatul cosmic” ar fi o insultă a comunicării telefonice, care poate fi un mijloc eficient de a transmite informații importante și emoții autentice. Opera lui Willis – și acest film în ansamblu – nu realizează niciuna dintre aceste lucruri. După regia lui Edward Drake, care a co-scris scenariul abisal împreună cu actorul secundar Corey Large, „Păcatul cosmic” este în același timp descumpănitor și plictisitor. Acesta pune bazele pentru decorul său futurist, SF, cu cărți de titlu lungi și complicate, sugerând o aventură de transport care așteaptă. Dar atunci Pământul din 2524 nu arată sau se simte teribil de diferit de cel pe care îl ocupăm astăzi, cu excepția barmanilor robot și a mașinilor zburătoare obligatorii. Și se pare că nu există lecții de actorie în viitor, deoarece spectacolele de aici sunt uniform rigide și neconvingătoare.

Pictograma Verificată de Comunitate

10.Marvel’s Loki

Loki Odinson era fiul biologic al lui Laufey, conducătorul Giganților Frost din Jotunheim, care a fost abandonat și lăsat să moară la scurt timp după nașterea sa. Găsit de Odin, Loki a fost dus la Asgard și crescut de el și de Frigga ca prinț asgardian, împreună cu Thor. Când Thor trebuia să fie încoronat rege, Loki sabotase încoronarea lăsându-i pe Giganții de îngheț să-l atace pe Asgard, ducându-l astfel pe Thor să caute răzbunare pe Jotunheim, ceea ce a dus la exilarea lui Thor pe Pământ și Loki aflând adevărul despre moștenirea sa. Frigga i-a dat lui Loki tronul când Odin căzuse în Odinsleep; cu toate acestea, când Warriors Three și Sif au încercat să-l întoarcă pe Thor acasă, Loki a fost nevoit să încerce să-i oprească. Indiferent, Thor s-a întors din exilul său pe Pământ și a pus capăt domniei lui Loki. Odin dezaprobând acțiunile sale, Loki și-a permis să cadă prin abisul adânc al spațiului, intrând într-o gaură de vierme creată de încetarea bruscă a Podului Bifrost.

Voua care vi se pare cel mai interesant Film din 2021 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *