mie. oct. 28th, 2020

Ratched va apărea în curând pe Netflix. Dar care este data lansării Ratched și de ce merită să te uiți la serialul inspirat din clasica poveste “Zbor deasupra unui cuib de cuci”?

Cea mai recentă serie a lui Ryan Murphy, “Ratched”, apare pe Netflix săptămâna aceasta și va fi sub forma unei reinterpretări a poveștii clasice din “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”. Înaintea difuzării pe platforma de streaming, iată tot ce trebuie să știe fanii despre noua serie.

Fanii clasicului film cu Jack Nicholson, “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, vor iubi cu siguranță noul thriller marca Netflix

Ratched va apărea în curând pe Netflix. Dar care este data lansării Ratched și de ce merită să te uiți la serialul inspirat din clasica poveste “Zbor deasupra unui cuib de cuci”?null

Cea mai recentă serie a lui Ryan Murphy, “Ratched”, apare pe Netflix săptămâna aceasta și va fi sub forma unei reinterpretări a poveștii clasice din “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”. Înaintea difuzării pe platforma de streaming, iată tot ce trebuie să știe fanii despre noua serie.nullADVERTISINGnull

“Ratched” este un serial de dramă psihologic, care urmărește povestea originară a lui Mildred Ratched, interpretată de Sarah Paulson. Fanii filmului și cărții originale vor cunoaște cel mai bine personajul ca fiind asistenta șefă psihotică a instituției de boli mintale.

Dar, în mod interesant, noul show al lui Murphy explorează modul în care Milred Ratched a devenit atât de rea în primul rând.Situată în 1947, povestea o urmărește pe Ratched când ajunge în California la un spital de psihiatrie. Aici ea este pusă față în față cu noile și înspăimântătoarele experimente pe care medicii le efectuează pacienților.

În total, în noua serie, va cuprinde opt episoade de care fanii să se poată bucura. Până în prezent, șapte dintre noile titluri de au fost lansate de Writers Guild of America.

Ep. 1: Angel of Mercy
Ep. 2: Angel of Mercy, Part II
Ep. 3: Got No Strings
Ep. 4: Ice Pick
Ep. 5: Mildred and Edmund
Ep. 6: The Bucket List
Ep. 7: The Dance
Alături de Paulson în noul spectacol, vor exista și alte câteva fețe recunoscute care vor apărea în primul sezon.

Lista actorilor din distribuție include starul American Horror Story, Finn Wittrock în rolul lui Edmund Tolleson și Cynthia Nixon, în rolul Gwendolyn Briggs. Sharon Stone are, de asemenea, un rol major în noua serie ca Lenore Osgood. Jon Jon Briones, Charlie Carver, Judy Davis și Brandon Flynn vor apărea și ei.

By madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *