Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Unul dintre cele mai apreciate si asteptate filme, ,,Wonder Woman” este o aventura epica regizata de Patty Jenkins, care s-a pozitionat cu incredere in fruntea box office-ului romanesc, cu incasari in valoare de 1.290.118 si un numar de 56.778 spectatori, cifrele fiind in continua crestere.

Productia Warner Bros. care o prezinta pe Gal Gadot in interpretarea Dianei Prince/ Wonder Woman si Chris Pine in rolul aliatului ei, Steve Trevor, marcheaza primul film de lungmetraj dedicat in exclusivitate legendarei super eroine si prima aventura cu un personaj feminin care prinde viata pe marele ecran in era moderna.
Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a deveni invincibila in lupta. Dar cand un pilot american se prabuseste pe tarmul insulei si le povesteste amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncina lumea intreaga, Diana decide sa plece de pe insula, convinsa ca poate anihila aceasta amenintare. Luptand alaturi de omenire intr-un razboi menit sa puna capat oricaror alte razboaie, Diana isi va descoperi marile puteri… si adevaratul destin.

Alaturi de Gadot, din distributia internationala a peliculei au mai facut parte Chris Pine (filmele „Star Trek”), Robin Wright („Fata cu un dragon tatuat”, serialul Netflix „Culisele puterii”), Danny Huston („Infruntarea titanilor”, „X-Men de la Origini: Wolverine”), David Thewlis (filmele „Harry Potter”, „Teoria intregului”), Connie Nielsen (serialul „The Following”, „Gladiatorul”), Elena Anaya („Pielea in care traiesc”), Ewen Bremner („T2 Trainspotting”, „Expresul zapezii”), Lucy Davis („Lupta cu zombi”, serialul „Better Things”), Lisa Loven Kongsli (viitorul „Ashes in the Snow”), Saïd Taghmaoui („Teapa in stil american”) si Eugene Brave Rock (serialul „Hell on Wheels).
Patty Jenkins a regizat filmul dupa un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creata de Zack Snyder, Allan Heinberg si Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creata de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsa de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder si Richard Suckle, producatorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller si Rebecca Steel Roven.
Din echipa de creatie condusa de Jenkins au facut parte directorul de imagine Matthew Jensen („Cronici”, „Fantastic 4”, serialul HBO „Urzeala tronurilor”), scenografa Aline Bonetto, nominalizata la premiile Oscar („Amélie”, „O logodna foarte lunga”), editorul de imagine Martin Walsh, laureat al premiului Oscar („Chicago”, „Jack Ryan: Agentul din umbra”), designerul de costume Lindy Hemming, laureata a premiului Oscar (trilogia „Cavalerul negru”, „Topsy-Turvy”) si supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al premiului Oscar („Viata lui Pi”, „Busola de aur”). Muzica a fost compusa de Rupert Gregson-Williams („Fara arma in linia intai”, „Legenda lui Tarzan”).

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/06/batman-v-superman-dawn-of-justice-wonder-woman-half-scale-prime1-studio-feature-902891-1.jpg?fit=990%2C600https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/06/batman-v-superman-dawn-of-justice-wonder-woman-half-scale-prime1-studio-feature-902891-1.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețFilmUnul dintre cele mai apreciate si asteptate filme, ,,Wonder Woman” este o aventura epica regizata de Patty Jenkins, care s-a pozitionat cu incredere in fruntea box office-ului romanesc, cu incasari in valoare de 1.290.118 si un numar de 56.778 spectatori, cifrele fiind in continua crestere. Productia Warner Bros. care o...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone