Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Uddi si Randi vin cu un remake in stilul lor pentru o piesa devenita deja clasica – Vagabondul vietii mele. Noua piesa a lui Uddi apare direct cu un videoclip amuzant in care baietii platesc pentru o noapte de distractie.
uddi-randi-vagabondul-vietii-mele
Lui Randi i-a venit ideea unui remake la aceasta piesa ascultand-o la o petrecere. Artistul a dat un aer urban piesei, iar interpretarea lui UDDI a adus energie si culoare.

Uddi: Vagabondul vietii mele” este un cantec care face parte din cultura noastra muzicala si toti am cantat la un moment dat pe ritmurile lui. Aceasta piesa mi-a placut dintotdeauna si ma bucur ca am ajuns sa v-o cant. Bless!

Randi: Mi-a placut mereu cantecul original si am vrut sa il reinventam si sa il readucem in atentia publicului. Imi doresc ca piesa aceasta sa va aduca zambetul pe buze si sa va transmita si voua energia si bucuria cu care noi o cantam.

Nu e primul remake pe care Uddi il lanseaza, anul trecut l-am ascultat cu Aseara ti-am luat basma, single care s-a auzit peste tot si a ajuns in topul difuzarilor de pe radio si TV. Randi a intrat si el, la randul sau, cu doua piese in topurile radiourilor – intai cu Visator si mai recent cu Dansam, care a urcat pana pe locul 4 in clasament.

Va place versiunea 2016 a piesei Vagabondul vietii mele?

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/03/uddi-randi-vagabondul-vietii-mele.jpg?fit=1024%2C896https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/03/uddi-randi-vagabondul-vietii-mele.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețMuzicăVideoclipRandi,Uddi,Vagabondul vietii meleUddi si Randi vin cu un remake in stilul lor pentru o piesa devenita deja clasica - Vagabondul vietii mele. Noua piesa a lui Uddi apare direct cu un videoclip amuzant in care baietii platesc pentru o noapte de distractie. Lui Randi i-a venit ideea unui remake la aceasta piesa...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone