Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Este vineri, adica acel moment al saptamanii in care va dezvaluim ce premiere puteti vedea in cinematografe. Sunteti pregatiti?

Guardians of the Galaxy

Vedeta incontestabila a saptamanii este S.F. ul Guardians of the Galaxy, in care ne reintalnim cu adorabilul Baby Groot si Gasca vesela formata din Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper). Nu vin singuri ci insotiti de Michael Rooker (Yondu), Mantis, interpretata de Pom Klementieff,  Nebula (Karen Gillian) si Kurt Russell, in rolul lui Ego, tatal lui Star Lord.

The Circle

Un thriller cu actiunea plasata intr-un viitor nu prea indepartat ce o are ca protagonista pe Mae (Emma Watson), care se angajeaza la The Circle, un gigant tehnologic ce ofera o experienta completa clientilor sai, imbinand revolutionar facilitati social media, dar si platforme pentru cumparaturi online si creand o identitate online completa si extrem de transparenta, pe principiul „secretele sunt minciuni”. Alaturi de ea apare si Tom Hanks intr-un rol cheie.

Vara s-a sfarsit

Avem si-un film romanesc in regia lui Radu Potcoava. Actiunea se desfasoara pe fondul eclipsei totale de Soare ce a avut loc in anul 1999 si surprinde inceputul prieteniei dintre Mircea si Alex, doi pusti ce-si petrec vacanța de vara la Cernavodă, pe malul Dunarii. Pe masura ce legatura dintre cei doi devine din ce in ce mai stransa, Mircea (Nicholas Bohor) accepta sa-l ajute pe Alex (Dan Hurduc) sa-si santajeze tatal absent inscenandu-si rapirea, fara sa-si dea seama de consecintele pe care jocul lor le-ar putea avea.

Dincolo de zona de confort – Marina Abramovic in Brazilia

Dupa Marina Abramović: The Artist Is Present, celebra artista se intoarce cu un documentar nou – Dincolo de zona de confort: Marina Abramović in Brazilia (The Space in Between: Marina Abramović and Brazil, despre calatoria mistica a artistei prin Brazilia, in cautarea vindecarii spirituale, explorand granitele dintre arta si spiritualitate.

Voua ce premiere v-au atras atentia?
https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/05/guardians-of-the-galaxy-vol-2-963469l-1600x1200-n-b02b5404-horz.jpg?fit=630%2C301https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/05/guardians-of-the-galaxy-vol-2-963469l-1600x1200-n-b02b5404-horz.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețFilmEste vineri, adica acel moment al saptamanii in care va dezvaluim ce premiere puteti vedea in cinematografe. Sunteti pregatiti? Guardians of the Galaxy Vedeta incontestabila a saptamanii este S.F. ul Guardians of the Galaxy, in care ne reintalnim cu adorabilul Baby Groot si Gasca vesela formata din Star-Lord (Chris Pratt), Gamora...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone