Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Delia a avut doua super concerte la Sala Palatului, iar pentru ca nu toti fanii au ajuns sa o vada live, cantareata s-a gandit sa lanseze in fiecare saptamana cate un episod cu cele mai tari momente din Welcome to Deliria.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Astazi avem un teaser din ceea ce a insemnat showul ei de la Sala Palatului, o trecere prin cele mai tari momente, de la duetul cu Adrian Despot, pana la filmarile cu publicul entuziasmat, care fredoneaza fiecare piesa de la inceput pana la final.

SeriaDelirica e titlul acestui proiect care in fiecare miercuri, la ora 11:00 va oferi un nou episod din ce au insemnat showurile sold-out de la Sala Palatului.

Recent, Delia a lansat videoclipul piesei Ce are ea, cu imagini din concert, un moment plin de magie, sensibilitate si efecte speciale, sustinut de tehnologia de mapare creata de catre o echipa de specialisti pentru concertele Welcome to Deliria.

Piesa Ce are ea este al treilea single extras de pe albumul Deliria, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor Welcome to Deliria, dupa hiturile Gura ta (feat Deepcentral) si Da, mama. Pe materialul discografic cu numarul patru al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (Atat de trist) si Carla’s Dreams (Cum ne noi), dar si piese noi ca 1234 (Unde dragoste nu e), Ce zodie esti? (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

Voi ati fost la concert?

https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/05/Welcome-To-Deliria-by-Miluta-Flueras-3-aprilie-367.jpg?fit=1024%2C684https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/05/Welcome-To-Deliria-by-Miluta-Flueras-3-aprilie-367.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețConcerteEvenimenteDelia lanseaza SeriaDelirica (video)Delia a avut doua super concerte la Sala Palatului, iar pentru ca nu toti fanii au ajuns sa o vada live, cantareata s-a gandit sa lanseze in fiecare saptamana cate un episod cu cele mai tari momente din Welcome to Deliria. Astazi avem un teaser din ceea ce a insemnat...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone