Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Cortes si Mellina lanseaza astazi piesa care vorbeste despre promisiuni si deziluzii, despartire si resentimente – Sa nu spui ca nu ti-am zis.

„Sa nu spui ca nu ti-am zis” ilustreaza momentul in care o relatie, dupa multe greseli, sacrificii, incercari esuate si promisiuni neindeplinite, ajunge la final; e atunci cand stii ca, orice ai face si oricat ai lasa de la tine, nu mai are rost sa continui. Piesa a fost produsa de baietii de la DOMG, iar rezultatul reprezinta ultimele cuvinte ale celui care pleaca pentru fosta partenera.” declara Cortes.

„Ma bucur foarte mult de colaborarea cu Cortes! Este un artist pe care il admir si imi doream sa putem canta o piesa impreuna. Piesa o sa va ajunga la suflet cu siguranta, sa nu spuneti ca nu v-am zis!”

DOMG declara: „Cortes ne place foarte mult, am colaborat extrordinar de bine la piesa „Fara ea,fara el” feat Bianca ,asa ca am decis sa-i aratam si piesa cu Mellina,ne-a placut tuturor rezultatul final! Speram ca si voua o sa va placa le fel de mult!”

Cortes a lansat mai multe colaborari la finalul anului trecut: intai Puncte, puncte, alaturi de Lora, iar apoi Fara ea, fara el, impreuna cu Bianca, dar cel mai cunoscut featuring al sau a aparut in 2015, cand a venit alaturi de Andreea Balan cu Uita-ma. Mellina a lansat recent o piesa alaturi de Karym, dupa ce a venit cu cateva single-uri solo: Minciuna ma omoara sau Ce o fi, o fi.

Va place featuring-ul lor?

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/02/cortes-mellina.png?fit=600%2C600https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/02/cortes-mellina.png?resize=150%2C150Mădălin CătănețMuzicăPiesaCortes si Mellina lanseaza astazi piesa care vorbeste despre promisiuni si deziluzii, despartire si resentimente - Sa nu spui ca nu ti-am zis. 'Sa nu spui ca nu ti-am zis” ilustreaza momentul in care o relatie, dupa multe greseli, sacrificii, incercari esuate si promisiuni neindeplinite, ajunge la final; e atunci...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone