Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Cel mai distractiv festival al Sibiului, CibinFEST, revine și anul acesta pentru a oferi vizitatorilor seară de seară o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare din Sibiu.

Timp de zece zile sibieni și turiștii vor trăi spiritul bavarez în centrul Sibiului. Principalii amfitrioni ai distracției vor f din nou, membrii formației austriece Die Spatzen 2000

cibin_fest
Sistemul de plată cu jetoane

În cortul CibinFEST 2016 va funcționa un sistem de plată cu jetoane. Acestea au o valoare unitară de fixă și pot fi cumpărate de la casele speciale din cort. Aceste jetoane pot fi folosite pentru a plăti consumația.

Vă recomandăm să cumpărați jetoanele la intrarea în cort, pentru a nu vă ridica ulterior de la masă. Acest sistem va face plata mult mai usoara si rapida, astfel incat totul sa se miste repede. Exista suficiente puncte de vanzare a jetoanelor pentru a nu se forma cozi mari.

REZERVĂRI

Accesul în cort este gratuit și rezervarea unei mese nu este obligatorie. Deși evenimentul se desfășoară în cel mai mare cort amplasat vreodată în Piața Mare din Sibiu, 2.400 de m2, locurile în cort au părut mai tot timpul insuficiente. De aceea am considerat important serviciul de rezervare a meselor și l-am dezvoltat pentru a putea asigura din timp iubitorilor de CibinFEST locul la distracția incendiară de anul acesta.

Locurile pot fi reținute în fiecare zi, de la ora 18:00.

Rezervă-ți masa din timp!

Atenție! Rezervările se pot face exclusiv online până în data de 21.09.2016 ora 18.00 sau până la epuizarea meselor disponibile. După această data, nu mai este posibilă efectuarea de rezervări.

Accesul în cort este gratuit, rezervarea nu este obligatorie – zona de rezervări reprezintă un serviciu suplimentar oferit vizitatorilor. Numărul de mese disponibile pentru rezervări începând cu ora 18 nu depășește 50% din numărul total de mese.

GASTRONOMIA

Zeci de mii de mici, covrigi bavarezi, pui la rotisor, Bratwurst, Weisswurst, sunt delicatesele specifice consumate la CibinFEST.

DISTRACȚIA

Rețeta distracției la CibinFEST este o combinație perfectă între un festival de bere autentic, un târg de toamnă și un parc de distracții.

CibinFEST este festivalul de bere care te duce cu gândul la atmosfera autentică bavareză. Formația extraordinară Spatzen 2000, fanfarele specifice și gastronomia de excepție te vor face să te simți cum nu te-ai mai simțit la alt festival de bere din țară.

Târgul de toamnă

Produse de toate felurile, dulciuri și gustări interesante vei găsi la cele 22 de căsuțe montate în jurul cortului de bere. Expozanții sunt selectați cu atenție și te vei bucura de produsele lor.

Parcul de distracții

Montagne russe-ul omidă folosit în premieră în țară la Sibiu, „Ciocanele”, „Caruselul”, „Caracatița”, o pistă de mașinuțe și alte jocuri pentru oameni mari și mici, decorează Piața Mare din Sibiu. Sibienii și turiștii au șansa să se distreze într-un decor magnific cu astfel de „locuri de joacă” la CibinFEST, timp de patru zile.

https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/09/cibin_fest.jpg?fit=270%2C270https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2016/09/cibin_fest.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețEvenimenteFestivaluriCel mai distractiv festival al Sibiului, CibinFEST, revine și anul acesta pentru a oferi vizitatorilor seară de seară o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare din Sibiu. Timp de zece zile sibieni și turiștii vor trăi spiritul bavarez în centrul Sibiului....Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone