Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Charlotte și Attila Szakacs s-au căsătorit în anul 2015 și nu mai voiau nimic în afară de un copil. În aprilie 2016, cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Charlotte au aflat că vor deveni părinți, era însărcinată.
ei doi au fost extaziați, dar bucuria a durat până în a 20-a săptămână de sarcină. O ecografie a arătat că o tragedie era pe cale să se întâmple, fetusul, o fetiță, avea o boală care făcea ca creierul ei să nu se devolte corect, ceea ce i-a cauzat malformații severe. Tânăra pereche au fost șocați și devastați.
Medicii și-au dat seama că bebelușul suferea de un efect genetic, Charlotte trebuia să meargă la fiecare 2 săptămâni pentru analize detaliate. În a 37-a săptămână de sarcină lucrurile au devenit mai grave și doctorii au fost nevoiți să acționez
Sângele din placentă devenea din ce în ce mai puțin și pe data de 13 decembrie Evelyn s-a născut în urma unei operații de cenzariană. Au fost nevoiți să o conecteze la un ventilator imediat și au trecut 7 ore până când mama și-a putut vedea copilașul.

Exact așa cum se temeau, creierul fetei nu se dezvoltase corect, nu putea respira singură și nu puteau să o opereze pe cord deschis pentru a-i salva viața. Chiar dacă ar fi supraviețuit printr-o minune, ea nu ar fi putut niciodată să vorbească, să audă sau să vadă, asta ca să nu mai menționăm dizabilitățile fizice.

Părinții au făcut o decizie îngrozitoare: să oprească aparatele care le ținea fiica în viață. La numai 4 săptămâni de la naștere, Evelyn a murit, fără ca măcar să fi respirat o singură dată de una singură.
Oprirea aparatelor s-a întâmplat acasă, acest lucru le-a dat părinților mai mult cu fiica lor, astfel s-au putut pregăti mai bine pentru pierderea pe care urma să o suporte.

Cei doi părinți și-au păstrat copilașul mort timp de 12 zile, cu ajutorul unui aparat de conservare a corpului. În acest timp ei au putut să meargă la plimbare în parc cu ea, în plus le-a dat de asemenea șansa de a realiza activități pe care nu le vor mai face niciodată alături de copilașul lor. Acest lucru i-a ajutat, spun ei, enorm în ceea ce privește pierderea copilului.
Deși Charlotte înțelege că acest lucru nu va funcționa pentru toată lumea, ea a vrut își facă publică povestea pentru ca părinții să știe că pot beneficia și de această opținune. Iată un clip despre asta:

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/02/bebelus-678x381.png?fit=678%2C381https://i0.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/02/bebelus-678x381.png?resize=150%2C150Mădălin CătănețȘtiriCharlotte și Attila Szakacs s-au căsătorit în anul 2015 și nu mai voiau nimic în afară de un copil. În aprilie 2016, cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Charlotte au aflat că vor deveni părinți, era însărcinată. ei doi au fost extaziați, dar bucuria a durat...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone