Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone


Adele, în vârstă de 28 de ani, este cea mai bogată artista britanică, din seria artiștilor care nu au trecut încă de pragul de 30 de ani.

Adele are o avere estimată la 147 de milioane de euro și se clasează pe locul 19 pe lista muzicienilor milionari, publicată de The Sunday Times. Față de anul trecut, Adele și-a mărit averea cu 47 de milioane de euro, datorită veniturilor obținute din turnee și concerte și din vânzările celui de-al treilea său album ”25”, din care a vândut doar în 2016 impresionantul număr de 2,4 milioane de exemplare în întreaga lume.

Lista bogaților din muzica britanică este condusă de fostul membru Beatles Paul McCartney și de soția lui, Nancy Shevell, care au o avere cumulată de 920 de milioane de euro.

Adele Laurie Blue Adkins, adică Adele, după cum o știe toată lumea, a debutat la 19 ani, fiind apreciată rapid şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep”. Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat “25”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

La gala Billboard 2016 Adele a luat nu mai puţin de cinci premii, obţinând marile trofee pentru Cel mai bun artist, Premiul pentru Cea mai bună artistă, Cea mai vândută melodie (pentru „Hello”), Cel mai bun album din Top Billboard 200 (pentru albumul ”25”).

https://i2.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/05/Adele-e-bine.jpg?fit=1024%2C768https://i1.wp.com/www.catanetstudio.ro/wp-content/uploads/2017/05/Adele-e-bine.jpg?resize=150%2C150Mădălin CătănețȘtiriADELE,CEA MAI BOGATĂ ARTISTĂ BRITANICĂAdele, în vârstă de 28 de ani, este cea mai bogată artista britanică, din seria artiștilor care nu au trecut încă de pragul de 30 de ani. Adele are o avere estimată la 147 de milioane de euro și se clasează pe locul 19 pe lista muzicienilor milionari, publicată de...Stiri din Muzica ,Filme ,Tehnologie,si altele exact pe placul tau
Distribuie si prietenilor daca ti-a placut...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone